rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Megjelent a Nőileg júniusi száma

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A nyár első Nőileg magazinja.


Címlapunkon Katona László, akit egyre kevésbé kell bemutatni bárkinek, pláne azóta, hogy közkedvelt sorozatokból köszön be az erdélyi családokhoz is esténként, a tévén keresztül. A remek humorral megáldott székelyudvarhelyi színész több mint húsz éve játszik Budapesten.

Színpadról érkezik a júniusi lapszámunk hónap pasija, Melles Endre is, aki tánckarvezető és előadóművész, a Háromszék Táncegyüttes oszlopos tagja. 

Életút, család, karrier – Ravasz Gyöngyike csíkszeredai pedagógussal és a 18 éve tengerentúlon élő Thököly Emese vállalkozóval beszélgettünk, mindketten nagycsaládos édesanyák. 

Ha fáj a növekedés – mit kezdjünk vele? Szülői aggodalmaknak jártunk utána.

Itt a nyár és imádjuk a Napot! Valamikor szó szerint is így volt ez – mellékletünkben a napkultuszt is körüljárjuk, mely Csíksomlyón is létezhetett.

Keressétek a júniusi lapot az újságárusoknál vagy online, itt: www.noileg.ro/elofizetes

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Anna kristin 2022.06.19 22:54:23
Szia
Elnézést kérünk a kapcsolatfelvétel ilyen módjáért.
Egyébként, ha elkészítem ezt a kiadványt, akkor csak azért, hogy megnézzem, megvan-e
már részesült az IMF-bank által az ENSZ-szel és a Banque BCE de FRANCE együttműködésében elindított 10 000–100 000 eurós finanszírozásban, amelynek célja, hogy vissza nem térítendő támogatást nyújtson projektjeihez vagy minden szükségletéhez, és fellendítse a jövedelmező vállalkozást. Az idei újévi gyűjtemény és a családok segítése, a csalást követő online hitelekkel záruljon További részletekért keressen fel e-mailben: annakristinkristinsdottir94@gmail.com

WhatsApp: +447362038840


Reklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek