rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Mondj igent a májusi Nőileg magazinra!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Rendhagyó címlappal érkezik a friss Nőileg. Menyasszony-modellünk, Ménessy Kinga Kitty szerelmi története különös módon kötődik hozzánk: hogy hogyan lettünk részesei a boldogságának, megtudhatjátok a májusi lapszámból.


A Nőileg májusi lapszámában az ígéretnek jött el az ideje. Menyasszonyok és friss házasok mesélnek arról, hogy mi történik a lánykéréstől a nászútig: mi van, ha kétségeink támadnak, ha mégsem olyan egyértelmű az öröm? 

A hétköznapi ígéreteinket is szétszálazzuk: betartjuk-e az adott szót? És ha nem, van-e mentség rá?

Interjúinkban különleges életutak és tevékenységek bontakoznak ki: beszélgettünk Riviére Zsuzsi pszichológus, sámánnal, Rákossy Zsigmond állatorvossal, aki a székely nyúl megálmodója, Jakab-Benke Hajnalka Ironwoman-el, aki már többszörösen is felül kerekedett önmaga korlátain.

A létszorongás egyre többünket érint: hogyan birkózzunk meg vele – szakember segít abban, hogyan lehet szorongásmentesen élni. 

Keressétek a májusi lapot az újságárusoknál vagy online, itt: www.noileg.ro/elofizetes

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek