rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Karikó Katalin elmondta véleményét az AstraZeneca-vakcináról

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Minden oltóanyagnak, a koronavírus ellenieknek is lehet mellékhatása, de az sokkal kisebb kárt okoz az emberi szervezetnek, mint a megbetegedés – fogalmazott Karikó Katalin a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorának.


A friss Széchenyi-díjas biológus, biokémikus, a BioNtech alelnöke, a Pennsylvania Egyetem professzora beszélt arról is, hogy a szakemberek szerint nem okoz vérrögképződést az AstraZeneca. Hozzátette, az is kiderült, hogy a Szputnyik V hasonlít az Amerikában elfogadott Johnson & Johnsonhoz, így az megfelelő védelmet nyújt.

Kiemelte továbbá, hogy már bizonyos, hogy a Pfizer vakcinája a brit és a brazil variánssal is felveszi a harcot. Karikó Katalin úgy látja, hogy

A JÁRVÁNY AMERIKÁBAN NYÁRRA, A VILÁG MÁS RÉSZEIN A NYÁR VÉGÉRE VISSZASZORULHAT.

Beszélt arról is, hogy nagy megtiszteltetés számára a Széchenyi-díj, hiszen a kormány ezzel ismeri el a munkásságát, mégis, a legnagyobb elismerést számára a vakcina által védett emberek öröme jelenti.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek