rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Párizsi kölni és nagybányai szeretet

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Egy nagybányai fiatalasszony a múlt század kilencvenes éveiben vándorolt ki Németországba. 2004-ben húsvétkor élvezhette néhány napig a szülõi ház melegét.


- Sajnálom, hogy öt hónapja nem küldtem neked levelet, és nem hívtalak fel, de most kárpótollak téged két üvegcse nagyon drága párizsi kölnivel - mentegetõdzött édesanyjának.

A 70 éves anya megköszönte az ajándékot, és megcsókolta lányát, miközben néhány könnycsepp pergett le az arcán.

Vajon a boldogság vagy a bánat könnyei csillogtak az egyedül élõ anya szemében? Vajon idegenbe szakadt lánya nem gondolt arra, hogy egy, legalább havonta küldött levéllel, vagy gyakoribb telefonbeszélgetésekkel nagyobb örömet szerezhet anyukájának?

Egy anya elsõsorban nem azért szereti gyermekét, mert az drága dolgokat ajándékoz neki.

Fejezzük ki hálánkat édesanyánknak fõként odaadó szeretettel. Ez nem kerül pénzbe, és forrása kiapadhatatlan. A legdrágább kölni illata is gyorsan elillan, de a szívünkbõl életünk végéig sugárzó önzetlen szeretettel valóban boldoggá tehetjük édesanyánkat.

Boczor József

(Bányavidéki Új Szó)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentekReklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek