rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az égig érő torony

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A torony őrei, az Örökségünk Őrei vetélkedősorozat keretében a nagybányai Szent István-tornyot vették őrizetükbe.


Vajon eleget tudunk-e városunk őrszeméről? Milyen titkai lehetnek e hatalmas toronynak? Együtt felfedezhetjük! Idén a Szent István-torony általunk megmutatja magát a nagyvilágnak!

De kik is vagyunk mi? A nagybányai Nicolae Iorga Általános Iskola diákjai és egyben az Örökségünk Őrei verseny résztvevői vagyunk. És a mi örökbefogadott épületünk, a mindent látó, 40 méter magas, hatalmas István-torony.

Miért pont az István-torony? 

A verseny meghirdetése előtt az  osztályunkkal ellátogattunk a nevezetes toronyhoz. Annyira elbűvölt minket, hogy mikor tudomást szereztünk a versenyről nem is gondolkoztunk, hogy melyik épületet fogadjuk örökbe.

A torony rengeteg kérdést, és választ rejt magában. Mi pedig megpróbáljuk megkeresni és megválaszolni ezeket a kérdéseket. Hogy is került ide? Miért áll épp itt? Mióta tekint ránk? Mindig ilyen volt?  

Tehát célunk megismerni, és megismertetni másokkal ezt a tornyot. 

Felvettük az István-torony nevét, így lett csapatunk a Toronyőrök!

A Toronyőrök Facebookos oldalán elérhettek minket, és követésével többet megtudhattok a hatalmas Istvánról. Ismerjük meg a régi Nagybányát, ismerjük meg a tornyot együtt!

Facebook oldalunk:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087410169693

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek