Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egy vérből vagyunk jótékonysági futás

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeptember végén rajtol az idei 500 kilométeres Egy vérből vagyunk jótékonysági futás.


A Petőfi Sándor emlékév kapcsán formabontó jótékonysági futást tervezünk, míg a korábbi években az esemény véradással és adománygyűjtéssel volt összekötve, idén mindez kiegészül a kultúrával is. Hiszen magyarnak lenni testben-lélekben-szellemiségben olyan sorsközösség vállalása, amelyet a határok sem tudnak szétszakítani. 

Petőfi Sándor emlékévében az esemény a költő szülővárosából, Kiskőrösről rajtol 2022. szeptember 20-án. Magyarország területén a jótékonysági futás útvonalán Kiskőrösön, Orosházán és Gyulán lehet vért adni. A magyar-román határt elhagyva Böjte Csaba három gyermekotthonába is befutunk, a nagyszalontai, a nagyváradi és a székelyhídi otthonokat érintjük, ahová adományokat is viszünk. Csaba testvér nehéz sorsú gyermekei kapnak tőlünk sporteszközök mellett egy-egy új cipőt, mert hiszünk abban, hogy az edzőcipők a lelki megküzdés útját is tapossák.

Székelyhídtól Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmének több emlékezetes pontját is érintjük. 

Az esemény Koltón, a Teleki kastélynál ér véget 2022. szeptember 25-én, vasárnap 12 órakor. A célba érkezést szentmise, majd több órás élményprogramok követi Csaba testvér gyermekei és mindazok számára, akik szeretnének befutni velünk együtt a célba, vagy várni minket ennek az 500 kilométeres útnak a végén.

Terveink szerint lesz táncház, népi játszótér, lovas körhinta, csiga futtató, lengőteke, patkódobálás, kötél dobálás, csengős ügyességi koordinációs játékok, vívás gerendán, hordólovaglás, egyensúlyozós játékok, csutkavár építés, termény válogató, gólyaláb, mocsaras lépegető, teknő horgászat, óriás csúzli, középkori haditábor és íjászat, arcfestés, kézműves foglalkozás, sportprogramok és sok más meglepetés!

Fuss velünk!

A távot az Egy Vérből Vagyunk Alapítvány felkért ultrafutói teljesítik, hozzájuk lehet majd minden nap két-három ponton csatlakozni. Nevezési díj nincs, regisztráció viszont szükséges. 

Regisztrálj! 
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSffp7N1yQrC5k.../viewform

Bővebb információ: 
https://egyverbol.hu/jotekonysagi-futas/

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Dominique 2023.07.12 08:10:36
Sunt doamna DOMINIQUE DELLENBACH, femeie de afaceri de origine franceza si cu domiciliul in Franta. Pentru a lupta împotriva sărăciei și excluziunii bancare, vă ofer online: - împrumuturi comerciale -Imprumuturi personale - Finantare imprumuturi - Cr / Sunt doamna DOMINIQUE DELLENBACH, femeie de afaceri de origine franceza si cu domiciliul in Franta. Pentru a lupta împotriva sărăciei și excluziunii bancare, vă ofer online: - împrumuturi comerciale -Imprumuturi personale - Finantare imprumuturi - Cr 2023.07.12Sunt doamna DOMINIQUE DELLENBACH, femeie de afaceri de origine franceza si cu domiciliul in Franta.

Pentru a lupta împotriva sărăciei și excluziunii bancare, vă ofer online:

- împrumuturi comerciale

-Imprumuturi personale

- Finantare imprumuturi

- Credite imobiliare

Vă putem oferi un preț între 5.000 € și 60.000.000 € la o rată redusă de 0,80% până la 2% pentru petrecerea de sfârșit de an în această perioadă a crizei de sănătate prin care trecem.

Ești bărbat sau femeie de afaceri. Dacă aveți preocupări de management financiar sau dacă nu aveți fondurile necesare pentru a începe propria afacere. Dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a stinge datorii sau pentru a vă plăti facturile. Aveți un scor de credit scăzut și astfel vă achitați datorii sau vă plătiți facturile. Ai probleme cu creditele și îți este greu să obții împrumuturi de la bănci sau alte instituții financiare. Dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a vă finanța proiectele.

Rata dobânzii la credit este de 0,80% pe întregul credit, iar condițiile ofertei de credit sunt foarte simple. Împrumuturile solicitate se obțin în termen de 72 de ore de la

magazie de dosare.

Oferta mea este serioasa, o veti putea realiza prin procedura care este procedura legala de acordare a creditelor intre persoane fizice.

Contactați-mă astăzi și spuneți-mi suma de bani pe care doriți să o împrumutați.

Adresa mea de e-mail este: dellenbach.dominique1964@gmail.com / TELEGRAM: +33774080645 / TEL/ Whatsapp: +33774080645

Că în zilele noastre există mai mult impact al falsurilor care sunt făcute să creadă în întreaga lume că sunt o structură cinstită, dar în realitate acestea sunt doar falsuri și hash-uri false, doar pentru a abuza de orice și nimic pentru a înșela oamenii care au nevoie urgentă de satisface nevoile lor personale.

Așadar, pentru a evita toți acești parametri, am dorit să vă însoțim în cadrul financiar astfel încât să aveți o soluție adecvată la problemele dumneavoastră financiare care continuă să crească peste noapte.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să specificați suma și durata rambursării creditului dumneavoastră.
Cordial,


Reklam


Reklam
Uj Szo
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek