Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ez az a nap! Nagybányán: Caramel, Martin Smith, Pintér Béla, Noel Richards és többen mások

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A kortárs keresztény könnyűzene legnagyobb világsztárjai és a műfaj hazai képviselői indulnak országos és határon túli turnéra az Ez az a nap! rendezvénysorozat keretében, melynek következő állomása november 28-án Nagybányán, a Lascar Pana Sportcsarnokban, ahol többek mellett fellép a világhírű Delirious? egykori frontembere, Martin Smith és zenekara valamint Noel Richards, de a magyarok között ott lesz majd Caramel is.


A 2020. július 18-án Budapesten, az új Puskás Arénában (volt Népstadion) megrendezésre kerülő 20 éves jubileumi Ez az a nap! előfutáraként novemberben országos és határon túli városokat is érintő turnéra kerül sor. Az Ez az a nap! rendezvények olyan felekezetközi keresztény alkalmak, melynek célja, hogy a résztvevők mélyebben elkötelezzék magukat Istennel, abban a hitben, hogy ezáltal hatással lehetnek környezetükre. A turné összes állomásán fellép Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontembere, valamint a szintén Nagy-Britanniából érkező Noel Richards is.

A Delirious? zenekar vezetőjeként megismert Martin Smith - a világhírű brit csapat feloszlása után - szóló karrierbe kezdett, hogy ilyen módon folytassa szolgálatát. A negyvenes éveiben járó énekes-dalszerző bár már harminc éve aktívan jelen van a keresztény zenei életben, még mindig tud olyat mutatni és letenni az asztalra, amely után az emberek nem csak a kitűnő zenészt, hanem a példaképet is meglátják benne. 

Noel Richards több mint negyven éve aktív énekes, dalszerző, aki szolgálata során bejárta már az egész világot, hogy Istenről tegyen bizonyságot. A legkülönfélébb helyszíneken lépett fel a világ számos országában a templomoktól kezdve a Wembley és Berlini olimpiai stadionig. Noel Richardsnak több mint egy tucat albuma jelent meg, és ezen kívül számos élőfelvételes lemezen közreműködött, melyek közül a legsikeresebb – amelyen a We want to see Jesus lifted high című dalát adja elő - 500 000 példányban kelt el.

Nagybányán fellép – a nemzetközi sztárok mellett – CaramelPintér Béla, a Baia Mare Worship, Csiszér LászlóPrazsák László, valamint a Tabara477.

Jegyet vásárolni kizárólag online lehetséges, az alábbi linkre kattintva (egy jegy ára 15 lej):

https://shop.decenu.eu/acasa/395-concert-this-is-the-day-.html?fbclid=IwAR0ngzxFTeV_dQJ2vRI1vzhamsoJussnMhp9BKng0jcMkjk0BIIZfw_UqRA

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek