no
2024. május 02., csütörtök Zsigmond napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Jól szerepeltek a némethlászlósok az érettségin

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Nyilvánosak az érettségi részleges eredményei óvások előtt. Az idei generáció 76,19%-a érettségizett sikeresen, ezt az arányt az óvások utáni végleges (nyári) eredmények csak javíthatják.


Az országos áltagot (66,76%.), valamint a Máramaros megyei átlagot (66,98%) figyelembe véve elmondható, hogy diákjaink nagyon jól szerepeltek (némethlászlós átlag 76,19%). A legnagyobb érettségi átlag a Dézsi Imoláé (9,66), de büszkék lehetünk a magyar és román 10-esére is. Szintén 10-re érettségizett Koncsárd Balázs magyarból, valamint Koncsárd Alíz anatómiából. Többen is nagyon közel állnak ahhoz, hogy sikeresen érettségizzenek a második fordulóban, hármuknak csak az átlagon kell javítaniuk, 6-an egy tantárgyból, 3-an két tantárgyból, egy diák 3 tantárgyból kell, hogy javítson ősszel.

A máramarosszigeti Leőwey Klára Elméleti Líceum idei végzőseinek mindegyike átment az érettségi vizsgán. Az elmúlt években sikertelenül vizsgázott diákok közül csupán háromnak sikerült a felmérés. Az eredményeikkel elégedetlenek ma még letehetik megfellebbezésüket. Végleges eredményeket július 16-án függesztik ki.

forrás: facebook

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Németes 2016.07.14 07:56:13
A N. Làszlóban sok a nagyon jó koponya. A jó pedagógiai irányadás fontos. A gyerekem román iskolában jár, mert a vezetést nem tartom megfelelőnek. Kompetens személynek tartom az igazgatót, de nem tud presztízs értékű tanitói gárdát alakítani. A kommunikációja lefele irányba elég lenéző. Felfelé biztos jó. A vidéki diákokat egyszerűen, ahelyett hogy felemelné, lenézően kezeli. Amúgy kitűnő tanár, csak már ragaszkodik a székhez és politikailag elkötelezett, láthatóan átpártólt, simán odadől ahová az érdekei fűződnek.
Sok sikert a diákoknak és kitartást kívánok


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek