no
2024. május 02., csütörtök Zsigmond napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Mit üzennek jelöltjeink?

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ máramarosi jelöltjeinek választási üzenetei


KÖKÉNYESDI Mihály, szenátorjelölt

67 éves, nõs, 2 gyermek apja, 2 unoka nagyapja, termelési igazgató, megyei tanácsos

„Fontos a szórvány képviselete a parlamentben, ezt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség keretein belül lehet megvalósítani. Véleményem szerint, minden szórvány polgár érdekeit figyelembe véve, úgy kell képviselni Máramarost, hogy annak fejlõdését és haladását elõsegítse. Az RMDSZ célja olyan törvényekért kiállni, amelyek megfelelnek az európai normáknak, és úgy vannak megfogalmazva, hogy ne adjanak lehetõséget különbözõ értelmezéseknek. Példaként említeném: a visszaszolgáltatás törvényeinek általánossá tétele, hogy egyértelmûen azok kapják vissza az elkobzott javakat, akiket megillet; a nemzeti szimbólumok használata ne adjon lehetõséget különbözõ értelmezésekre; olyan Erdélyért harcolni, ami közös háza legyen minden állampolgárnak, ahol mindenki otthon érezze magát és senki ne legyen másodrendûnek tekintve.”

OROSZ Krisztofer-Levente, képviselõjelölt

30 éves, kétgyerekes családapa, pasztorális referens

„Véleményem szerint nagyon fontos a közösségért tett munka, a valós gondokra való odafigyelés. Továbbá fontosnak tartom a szülõföldön való megmaradást, kultúránk ápolását, munkahelyek teremtését, az egészségügy javítását.”

ZAHARIA László Mihály, képviselõjelölt

27 éves, nõs, referens

„Úgy érzem, hogy a fiatalok is részt kell vegyenek a politikában, hiszen ki tudná képviselni jobban õket, mint a fiatalok? Nem igaz, hogy a fiatalokat nem érdekli a politika. A fiatalok részt akarnak venni a döntéshozatalban, felkészültek a munkára.”

TAMÁSI Attila, képviselõjelölt

47 éves, nõs,

két gyermek apja, szerkesztõ

„2000-ben államvizsgáztam, jogász lettem, de pályám más irányt vett, helyesebben: visszatért a régi útra, az újságíráshoz. A jogi tanulmányok során egy alapvetõ dolgot megtanultam, éspedig azt, hogy mindig a törvény szelleme és nem a törvény betûje szerint cselekedjem, illetve, hogy a Tízparancsolatnál tökéletesebb törvényi keretet még a legõsibb demokráciák sem képesek alkotni.

A kezdetektõl tagja vagyok az RMDSz-nek, illetve a szinérváraljai választmánynak. Ódzkodom a politikától, mert tudom, hogy az esetek döntõ többségében vagy felemészti vagy magával sodorja az embert. Mégis úgy gondolom, hogy az érdekvédelem fontos. Hiszek abban, hogy szervezetünk ismét megtalálja helyét a törvényhozásban.”

A természet leglátványosabb folyamata az állandó megújúlás körförgása. Ettõl az emberi lét sem térhet el. Íme a pillanat, amikor a helyhatósági választásokon beindult folyamat kiteljesedhet és a Máramaros megyei RMDSZ képviselete új lendületet kaphat egy fiatal és tehetséges parlamenti jelölt által: õ Apjok Norbert!

Fiatal lendületét kitartó munka erõsíti, és a tisztelet, amellyel tapasztaltabb társaival együttmûködik, sikerre viszi közösségünk akaratát: megszerezni a parlamenti képviseletet!

Õ képes megvalósítani felelõségteljes feladatát, a közösség által kitûzött célokat. Ezért biztosítom feltétel nélküli támogatásomról és kívánok sok SIKERT!

LAPSÁNSZKI Edith szenátorjelölt

 

December 11-én támogassa szavazatával a Romániai Magyar Demokrata Szövetség jelöltjeit!

Képviselõjelöltek:

Apjok Norbert

Alb Márta-Enikõ

Labina Zoltán-Lajos

Tamási Attila

Deák László-Ferencz

Orosz Krisztofer-Levente

Páll Albert

Slezinger Béla

Zaharia László Mihály

 

Szenátorjelöltek:

Kökényesdi Mihály-István

Vicsai János

Lapsánszki Edith

Kishegyi András

Hitter Anamária

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

RIST ZITA HAJNALKA 2016.12.11 13:45:25
Szerintem egy ember minoseget nem a gyerekek es unokak szama hatarozza meg,ez diszkriminacio azokkal szemben akiknek onhibajukopn kivul nincs gyermekuk.


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Szükséged van pénzre? ha igen, email: (dakany.endre@gmail.com) Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát (...)

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek