no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Új székháza lesz a Nagybányai RMDSZ-nek

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

ÖNKORMÁNYZATI BESZÁMOLÓ (6.)


A Nagybányai Helyi Tanács 2021. január 29-i ülésén megszavazta, hogy az RMDSZ nagybányai szervezete az önkormányzat által bérbe adott központi ingatlanban fejtse ki szervezeti tevékenységét.

Az új székház szintén a Felsőbányai utcában lesz, két házzal fennebb a jelenlegitől, az 5. szám földszintjén. A helyből adódóan, a székházba könnyen lehet majd bejutni, hiszen utcára néző bejárata van, és nagy ablakaival az átláthatóságot és a közelséget sugallja.

A többi párthoz képest, akik egy évre kaptak szerződést, az RMDSZ-nek sikerült öt éves szerződést biztosítani, mivel eddig az eltelt 30 év során a szövetség nem kapott bérbe az önkormányzattól székházat. A székház ügyét még az előző tanácsosi mandátumban kezdeményezte Vida Noémi.

A pénteki tanácsgyűlésen egy másik fontos határozatot is megszavazott a Helyi Tanács. Ennek értelmében a tanács gyűléseit a lakosság teljes egészében követheti az interneten, a hivatal oldalain. Ugyanakkor a határozat arról is szól, hogy a Helyi Tanács okiratai, határozatai teljes átláthatóak és nyilvánosak lesznek az internet segítségével, betartva a GDPR előírásokat.

Pap Zsolt István alpolgármester, Pintér Zsolt önkormányzati képviselő

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Kinczel Ferenc 2021.01.30 21:13:17
Vigyázzatok a fejetekre el ne veszítsétek !Gratulálok !Példamutatóan képviseljétek közösségünket !


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek