no
2024. április 18., csütörtök Andrea napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

VILLON TRIÓ koncert a Colonelloban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2019. december 16., hétfő, 19 óra.


A Villon Trió Karácsányi Turné utolsó állomása a Colonello Kávézóban lesz, ahol jótékony célra gyűjt a Csapat Francois Villon és Petőfi Sándor megzenésített verseivel, valamint Kiss Barna saját dalaival. 

Kiss Barna számára nem ismeretlen Nagybánya, hiszen több alkalommal játszott különböző formációival a Színházban, valamint a keresztény rendezvényeken. 

A VILLON TRIÓ Karácsonyi Erdélyi Turnéja december 13-án reggel indul, s 2019. december 16-án, hétfőn este a Colonello-ban végződik, ahol egy különleges akusztikus koncert keretében mutatja be új műsorát a mindig energikus 4 tagú trió. 

Belépés ingyenes, ám jótékonysági rendezvény, így nemes célra fordított adományok elhelyezésére lesz lehetőség. 

A VILLON TRIÓ együttes KISS BARNA legversesebb zenekara, melynek műsora Francois Villon kocsmaballadáira, Weöres Sándor és Petőfi Sándor megzenésített verseire épül, s Kiss Barna saját dalaival egészül ki. 

A VILLON TRIÓ együttes tagjai az utóbbi években többször bejárták Magyarországot és Erdélyt egyaránt, Olaszországot, Kínát, s mindenhol nagy sikerrel mutatták be a csavargó francia költő, Francois Villon balladáit. A Faludy György és más magyar költők fordításaiból álló műsor egyszerre kulturális műsor és könnyed szórakozás. 

A formáció tagjai az utóbbi énekben különféle formációkban (többek között a Jobb velünk a világ rendezvények alkalmával) szinte az összes hazai ismert előadóval álltak közösen színpadon (Presser Gábortól kezdve Lovasi András zenekarain, Takáts Tamáson, az EDDA-n és Rúzsa Magdin keresztül Révész Sándorig). Műsoruk korosztálytól függetlenül kellemes szórakozást nyújt.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

EMERGENCY URGENT LOANS +918929509036 Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek