rmdsz
2024. június 20., csütörtök Rafael napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Vincze Loránt a nagybányai első szavazókhoz: a szavazati jog felelősséget jelent

| Vélemények 3 | Nyomtatom | A+ | A-

Az életük első szavazása előtt álló diákok kérdéseire válaszolt, és az európai uniós továbbtanulási lehetőségekről, az Erasmus+ ösztöndíjrendszerről és számos gyakornoki programról beszélt Nagybányán Vincze Loránt RMDSZ-es európai parlamenti képviselőjelölt.


A politikus a helyi Németh László Elméleti Líceum diákjainak tartott előadásán arra biztatta a továbbtanulásra készülő és pályaválasztás előtt álló fiatalokat, hogy minél jobban használják ki az Európai Unió kínálta lehetőségeket, hiszen azok amellett, hogy ingyenesek, olyan tudást és tapasztalatot biztosítanak, amelyek alkalmazásával sikeresen lehet érvényesülni itthon és erősíteni a közösséget.

 

„A mi közösségünk számára rendkívül értékes az a tudás és tapasztalat, amelyet egy tanulási lehetőség után hazahozunk Európából, és itthon kamatoztatni tudunk” – mutatott rá Vincze Loránt, hozzátéve, a fiatalok különösen érdekeltek abban, hogy mi történik az Európai Unióban, ezért fontos, hogy kinyilvánítsák véleményüket. „Nagykorúsításkor és az első választáskor nemcsak szavazói jogot kapunk, hanem felelősséget is: annak a felelősségét, hogy mi nemcsak egyénként szavazunk, hanem közösségünk sorsáról is döntünk. Ha nem veszünk részt a döntéshozatalban, akkor közösségként szenvedünk veszteséget” – figyelmeztetett Vincze Loránt, arra buzdítva a diákokat, május 25-én döntsenek felelősen és éljenek szavazati jogukkal, erősítsék a közösség érdekképviseletét.

(rmdsz.eu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

XY 2014.05.06 16:25:12
Amúgy a Németh László Elméleti Liceum fennhangon hírdeti magáról, hogy semmiféle politikai nézetet nem támogat és nem hírdet. Akkor mit keres ott 'tisztelt' Vincze Lóránt?
XY 2014.05.06 11:34:40
Szaros a helyzet, mi? Már az iskolába is be kell vinni a politikát? Hülyíteni kell a tapasztalatlan kisdiákot, mert már a 'választópolgár' nem vesz be akármit?
Imre Posta 2014.05.03 09:13:59
RMDSZ? Szabadkőműves zsidó tagozat? Mekkora porhintés...., mikor az összes parlamenti párt ugyanaz a koktél. Nagy felelősség ám a cigányt szaporítani a zsidó-betelepítés kellős közepén és a magyarok felelősségéről beszélni. Ideje lenne már ennek véget vetni, de amíg ilyen sok megvezetett birka béget az akolban,..., na mindegy, menni fog így is, csak több fájdalommal fog járni.


Reklam


Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres vállalkozása felélesztésére, akár pénzre van (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek