k rmdsz
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A németek 250-300 ezer menedékkérőre számítanak év végéig

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A német hatóságok az év végéig 250-300 ezer menedékkérő érkezésére számítanak, mondta az MTI szerint Frank-Jürgen Weise, a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) vezetője. Weise a Bild am Sonntag nevű lapnak nyilatkozott. Arról beszélt, hogy a hivatala nem képes megbízhatóan előrejelezni a számot, ez ugyanis a német belügyminisztérium feladata, de a BAMF mindenesetre úgy számol, hogy az év végig további 250-300 ezer menedékkérő érkezik az országba.


Ők erre az adatra alapozva mérik fel saját lehetőségeiket. Ha többen jönnének, az rendkívül nagy nyomás alá helyezné a hatóságokat, mondta Weise, aki szerint a most még elbírálásra váró 530 ezer kérelmet nem sikerül az év végéig feldolgozni.

A menedékjogi kérelmek elbírálásán gyorsítottak, de a feltorlódott ügyhátralék miatt így is igen hosszú, több mint hat hónap az átfutási idő. A BAMF az idei első félévben mintegy 283 ezer kérelmet bírált el, annyit, mint tavaly egész évben, mondta még júliusban Weise.


index.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek