no
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Élesen bírálta és jövőre halasztaná az RMDSZ az új adóügyi intézkedések bevezetését

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Élesen bírálta csütörtökön Kelemen Hunor szövetségi elnök a kormány új adóügyi intezkedéseit, köztük a kapzsági adó bevezetését. Az RMDSZ azt kéri, hogy halasszák el az adózást módosító kormányrendelet hatályba léptetését – számolt be az Erdély TV.


Az RMDSZ elöke szerint a kormány rendelete gazdasági káoszt eredményez, az adóügyi reform többet árt, mint amennyit segít, és a döntést széleskörű konzultáció kellett volna megelőnie.

„Legyen vita erről. Június 30-ig lehet dönteni, és azt mondani, hogy 2020 január elsejétől lép életbe, és akkor elvégezte a munkáját mindenki tisztességesen. Van egy félév felkészülni a bankszektortól egészen a legkisebb cégig, a legkisebb egyéni vállalkozóig. Másképpen káosz lesz ebből, egész esztendőben káosz lesz, tehát az első javaslatunk az, hogy felejtsük el, utasítsa el a parlament vagy az életbe lépését utasítsa el és június 30-ig alaposan vitassuk végig” – nyilatkozta az ETV-nek Kelemen Hunor. Hozzátette: az RMDSZ parlamenti frakciói a héten egy olyan, a kormányrendeletet módosító intézkedéscsomagot fognak kidolgozni, amely biztosítja mind a banki szektor, mind pedig a vállalkozói szféra számára a gazdasági stabilitást.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek