rmdsz 1
2024. április 27., szombat Zita napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Európa Kulturális Fővárosa 2021: nagyvonalú gesztust vár el Nagybánya a többi pályázótól

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Nem mindennapi kéréssel fordult Bukarest, Kolozsvár és Temesvár vezetőségéhez Cătălin Cherecheş, Nagybánya polgármestere: a máramarosi megyeszékhely vezetője azt kéri a 2021-es Európai Kulturális Főváros címért versenyben levő három másik várostól, hogy nagylelkűen lépjen vissza és támogassa Nagybánya pályázatát.


Cătălin Cherecheş szerint Nagybánya az egyetlen a négy versenyben levő város közül, amely számára létfontosságú a cím elnyerése, ahol valóban változást hozna a közösség életében az Európai Kulturális Főváros rang.

„Nem lenne példátlan egy ilyen lépés, Franciaországban is így történt, ahol minden pályázó visszalépett Mons javára. Ez a bányaváros hozzánk hasonlóan nehéz helyzetbe kerül az iparág leépülése miatt” – fogalmazott Cătălin Cherecheş.

maszol.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

vgá 2016.03.31 11:07:51
ténleg nagyon szép lenne, ha a másik három város visszalépne a mi javunkra, ennek drukkoljunk


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek