k rmdsz
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Hobo koncert Máramarosszigeten is

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Erdélyi turné keretében Máramarosszigetre érkezik Hobo október 1-jén. A Kossuth-díjas művész a Tudod, hogy nincs bocsánat című József Attila estjét adja elő.


Földes László Hobo elmondta, mindig kisajátította a költő verseit, úgy érezte, sorai róla szólnak. „Ez az előadás nagyobb alázattal készült, a költőt szeretné bemutatni” – nyilatkozta 2005-ben Hobo, amikor Vidnyánszky Attila rendezésében elkészült a Tudod, hogy nincs bocsánat című előadóest. József Attila a Hobo számára fontos költők sorába tartozik, akárcsak Pilinszky János, Villon, Faludy György, Vlagyimir Szemjonovics Viszockij, Allen Ginsberg. „József Attila műveit úgy olvasom, mint a szent könyveket, és néha, mintha a saját gondolataimat látnám leírva. Az előadással az volt a célom, hogy bevonjam és továbbgondolkodásra késztessem a nézőt” – mondja Hobo, aki az előadással korábban bejárta Magyarországot és a határon túli magyarlakta vidékeket is.

Az előadás a George Enescu zeneiskola hangversenytermében lesz október 1-jén este 7 órától. Ez 14 éven felülieknek ajánlott! A belépés díjtalan.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek