rmdsz 1
2024. április 27., szombat Zita napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Magánterületekről is beszedetné a székely és magyar zászlókat a Maros megyei prefektus

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Egyházakat, pártszervezeteket, és magánvállalkozókat utasított arra Lucian Goga Maros megyei prefektus, hogy három napon belül távolítsák el székhelyükről a magyar közösségi jelképeket - írja a Krónika.


A lap szerint a prefektust csak a székely és a magyar zászló zavarja, például a szállodáktól nem kérte, hogy vonják be más államok lobogóit. Vass Imrét, Makfalva polgármesterét arra utasította a prefektus, hogy a református templom előtt álló rúdról vonják le a székely zászlót.

Vass válaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy a prefektus által vadászott jelkép az egyház tulajdonában levő területen lobog - áll a Krónika cikkében. A lap arról is tudósít, hogy Erdőszentgyörgyön azokat a zászlókat szedetné le a prefektus a szintén egyházi tulajdonban lévő RMDSZ-székházról, amelyek törvényes kihelyezéséről már jogerős ítélet született.  - a Transindex.ro portálról

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek