k rmdsz
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Magyar fellépők a 2016-os Gesztenye Fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Pénteken az Unirii sugárúton lévő nagyszínpadon a 18:00 órakkor kezdődő pop-rock zenei csomagban lépnek fel a kolozsvári Knock Out Zenekar és a nagybányai Road Players Band.


A Gesztenye Fesztivál XXIV kiadása három napos lesz, pénteken 13:00 órakkor vonulnak fel a már szokásos nyitó parádén az Unirii sugárút (Mara park) - Bukaresti sugárút - Forradalom tér - Gh. Sincai utca és Régi Főtér útvonalon. A Régi Főtér színpadján kerül sor 14:00 órai kezdettel a hivatalos megnyitóra. Ugyancsak a Régi Főtéren 14:30-kor indul a Hagyományos Kézművesek Vására ezután a főtéri színpad az "Egység és Sokszínűség a Hagyományokban címmel" a  Kisebbségek Fesztiválja IV. kiadásásra kerül sor, hagyományos környékbeli népi táncokkal.

Pénteken, szeptember 23-án este a 18:00-kor kezdődő pop-rock zenei csomagban lépnek fel a kolozsvári Knock Out Zenekar és a nagybányai Road Players Band a Gesztenye Fesztivál nagyszínpadán (Unirii sugárúti színpad). További fellépők ebben a zenei csomagban: Creativ Band, The Wings, Hobby, Rolling Papers és a Proconsul.

Vasárnap, szeptember 25-én 17:00-kor a volt Fekete Sas Fogadó (mai Millenium 1) épület nagytermében a "120 éves a Nagybányai Művészeti Központ" album könyvbemutatójára kerül sor.

Vasárnap este 22:00 órakkor az Unirii sugárúton tüzijátékkal zárul az idei Gesztenye Fesztivál.

A 2016-os Gesztenye Fesztivál részletes programja a nagybányai polgármesteri hivatal honlapján elérhető. 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek