no
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

MEGJELENT FELSŐBÁNYA FOTÓALBUMA

| Vélemények 2 | Nyomtatom | A+ | A-

MEGJELENT FELSŐBÁNYA FOTÓALBUMA - a várost és környékét ábrázoló képekkel és a hozzájuk tartozó helytörténeti szöveggel.


Az érdeklődők még kereshetik az albumot Felsőbányán, a Gutinului utcai TALISMAN könyvesboltban, vagy a régi főtér fénymásoló-ajándék üzletében (a rendőrség volt épületével szemben).

***

Az első  alakalommal három nyelven, román, magyar, angol szöveggel megjelent album bőséges fotó és helytörténeti anyaga eddig sok ember számára hozzáférhetetlen volt, ugyanakkor számos  kérdésre is választ ad, nem csak a múlt történelmi igazságait megelevenítve, hanem a mindennapi élet számos területét bemutató kép- és írott anyaggal. Különösen fontos a turizmus élénkítése miatt, oldalain ismerteti a város néhány turisztikai vállalkozását, a természeti adottságok gazdagságát, az ebből származó és kihasznált, vagy még használatlan lehetőségeket. 

Hitter Ferenc

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

RONAI.JOZSEF 2016.12.24 19:28:27
SZEPVAROS,SZEPEMLEKEK.1988-1990.
Sógor András 2015.03.24 23:22:35
Na ez jól hangzik gyerekek.


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek