rmdsz 1
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Németh László a Főtér Fesztiválon (programfűzér)

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Németh László Elméleti Líceum az idei Főtér Fesztiválon programsorozattal rukkol elő, így a szervező Főtér Fesztivál Egyesület mellett a FF Partnereként vesz részt a Nagybányai Magyar Napokon. Izelítő a programból:


Bemutatkoznak a Németh László Elméleti Líceum zenei tehetségei (szombat délelőtt)

Merj és nyerj! Vetélkedő IX-XII.-es diákok és egyetemisták részére a Németh László Líceum Diáktanácsának szervezésében. Bevállalós vagy és szereted a kihívásokat? Akkor ez a verseny neked szól! Jelentkezz két barátoddal, hogy oldjátok meg a tréfás és szórakoztató feladatokat! Tedd magad próbára, mert aki mer, az nyer!! (szombat délelőtt)

A Németh László Elméleti Líceum kórusának előadása - karnagy: Fülöp Gabi énektanár (szombat délután)

Kosárlabda-bajnokság (V-XII. osztályosoknak), együtt a Nicolae Iorga Általános Iskola diákjaival - bíró Szkiba Sándor tornatanár (szombat délután)

Móricz Zsigmond, Légy jó mindhalálig című regényének musical feldolgozása (részletek) - a Németh László Elméleti Líceum VIII. és IX.-es diákjainak előadásában. (vasárnap délelőtt)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek