k rmdsz
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Tőrös Gábor művészeti album bemutató

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Tőrös Gábor - Bronz életmű, út címmel könyvbemutatóra kerül sor 2018. december 13-án, csütörtökön, 18.00-tól a Colonelloban.


A Virtuális Nagybánya Egyesület (Nagybánya.ro) gondozásában megjelent album, Tőrös Gábor szobrászművész életútját mutatja be, személyes vallomásait, művészeti hitvallását.

A kiadvány tartalmazza a szakma, több évtizeden keresztül összegyűjtött méltatását, idézetek formájában. A művészetkedvelő olvasó elé tárulnak az idén kitüntetett (Magyar Arany Érdemkereszt polgári fokozata) szobrászművész szobrai, plasztikái és gazdag éremművészete. Az album nem monográfia, célja viszont átfogó képet nyújtani a Nagybányai Művésztelep öregurának életművéről, életútjáról.

A könyvbemutatón maga a szobrászművész is jelen lesz, lehetőség nyílik az albumok dedikálásra. Szeretettel várunk mindenkit, akinek szívügye a nagybányai művészet.

(Nagybánya.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek