rmdsz 1
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az európai alapok minisztériumában kapott államtitkári megbízást Hegedüs Csilla

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Kedden kinevezték az európai alapok minisztériuma államtitkárának Hegedüs Csillát, az RMDSZ ügyvezető alelnökét és sajtószóvivőjét.


A hírt a politikus a Facebook-oldalán erősítette meg kedd délután.

Hegedüs Csilla a bejegyzésében kiemelte, hogy másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik az európai uniós alapok felhasználásában. Az RMDSZ kormányzati szerepvállalása nyomán kapott megbízatásáról azt írta, hogy változtatni szeretne a jelenlegi helyzeten. „Azt akarom, hogy új, jobban fizetett munkahelyek legyenek ebben az országban, jó utakon járjunk, felújított iskoláink, kórházaink templomaink és kastélyaink legyenek. Hogy ne a kútról kelljen a vizet hozni” – fogalmazott.

Az RMDSZ-es tisztségviselő szerint „Románia több pénzt kap most az uniótól, mint valaha”, ami lehetőséget ad arra, hogy a tagállamok a koronavírus okozta járvány következményeit enyhítsék, és újra növekedési pályára állhassanak.

A koalíciós tárgyalások eredményeként az RMDSZ-nek 12 államtitkára lehet az új kormányban, ezenkívül öt megyében javasolhat prefektust, és 11 alprefektusa is lesz a magyar érdekvédelmi szövetségnek.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek