k rmdsz
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A BRAZILOK MÁR BÁNJÁK, HOGY BELEVÁGTAK AZ OLIMPIÁBA

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A brazilok többsége szerint több a kára, mint a haszna az olimpiának, nagyobb veszteséggel jár, mint amennyi nyereséget hozhat – áll a legfrissebb közvélemény-kutatásban, amelyet bő egy héttel a Rio de Janeiró-i olimpia előtt, szerdán tett közzé az O Estado de S. Paulo című lap.


Az Ibope ügynökség adatai szerint a brazilok 60 százaléka úgy véli, több veszteséget okoz az országnak az olimpia, mint amennyi nyereséget hoz. 32 százalék azok hányada, akik szerint Brazíliának inkább segít az olimpia, semmint árt, a fennmaradó 8 százalék pedig úgy véli, hogy nagyjából egyenlő lesz a haszon és a veszteség, azaz nem lesz egyik sem.

A felmérés készítői megjegyezték, hogy a brazilok az olimpiát tekintve borúlátóbbak, mint két éve a labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatban, amelynek szintén hazájuk adott otthont. Az akkori felmérés szerint Brazília lakosságának 43 százaléka vélte úgy, hogy a sporteseménynek több lesz a haszna, mint a vesztesége, míg 40 százalék gondolta ellenkezőképpen.

origo.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek