no
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Naponta tesztelhetik a sportolókat az olimpián

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nemhogy négynaponta, de naponta tesztelhetik a tokiói olimpián a sportolókat. Sőt már az olimpia előtt az akklimatizálódási időszakban is.


A 2021. nyárra halasztott tokiói olimpia szervezői azt fontolgatják, hogy a korábban tervezett négy nap helyett minden nap tesztelik majd koronavírusra a játékokon részt vevő sportolókat. A Kyodo japán hírügynökség egy meg nem nevezett, közeli forrásra hivatkozva számolt be a legújabb tervről, amely a paralimpiára is vonatkozna.

A szervezőbizottság a következő napokban azt vizsgálja majd meg, a megemelt tesztszám mennyi pluszköltséggel járna, illetve mennyi plusz munkaerőre lenne szükség, továbbá mennyire befolyásolná a lakosság napi tesztigényét.

A forrás arra is kitért, hogy arról is szó van, az olimpia előtt Japánba edzőtáborozni, akklimatizálódni érkező sportolókat már a felkészülésük során is minden nap ellenőriznék.

Hasimoto Szeiko, a szervezőbizottság elnöke múlt kedden jelentette be, hogy várhatóan a korábban tervezettnél gyakrabban tesztelik majd a résztvevőket a koronavírus új, fertőzőbb variánsainak megjelenése miatt.

(hvg.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek