k rmdsz
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Sokkot kaptak az olaszok, nem jutottak ki a vb-re

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A futballválogatott hazai pályán nem tudott szépíteni, Gianluigi Buffon sírva nyilatkozott.


Hatvan év után nem jutott ki az olasz labdarúgó-válogatott a világbajnokságra, ugyanis hétfőn a milánói visszavágón nem tudta ledolgozni egygólos hátrányát a svéd csapattal szemben Milanóban. A Squadra Azzurra harmadszor hiányzik majd a tornáról: 1930-ban nem indult, az 1958-as, svédországi vb-re pedig szintén nem jutott ki.

Az első félidő ugyanolyan feszült hangulatban telt, mint amilyen a solnai első összecsapás volt. Több vitatott jelenet is volt a találkozón, az olaszok egy buktatás utáni, míg a svédek két kezezés utáni 11-est kértek számon a spanyol játékvezetőn. A 20. perctől hatalmas mezőnyfölényben futballozott a négyszeres világbajnok olasz csapat, de a befejezések rendre pontatlanok voltak. Az olaszok hiába egykapuztak a meccs nagy részében, gólt nem tudtak szerezni, így 1-0-s összesítéssel alulmaradtak.

Buffon elsírta magát

A Juventus 39 éves kapusa, Gianluigi Buffon könnyek között jelentette be, hogy többet nem lép pályára a Squadra Azzurrában.

"Sajnálom, de nem magam, hanem a csapat miatt. Nem értük el a célunkat, ezért vagyok csalódott, nem pedig a befejezés miatt"

- mondta a Rai Sport televíziónak a gól nélküli döntetlent követően Buffon, aki a futballtörténelem első játékosa lehetett volna hat vb-részvétellel.

(hvg.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Legális és megbízható hitelek Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Loan Offer hello we Offer quick Loan.... Are you a businessman or a woman? Are you in any financial (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek